Letnji program za osnovce

  • 0 comments
upoznajmo-svoj-grad

Letnji program je posebna priča, koju Kuća znanja organizuje svake godine, kako bi đacima osnovne škole priredila čaroliju za vreme školskog raspusta.

Posebno osmišljene aktivnosti deci na raspustu daje mogućnost da na svestran način sebe realizuju u slobodno vreme.

Sportske aktivnosti, kreativne radionice, izleti na teritoriji Beograda i pisanje Dnevnika druženja sa Mudrim sovama – čine glavni sadržaj letnjeg programa.

U periodu od 1. juna do 14. avgusta u prostorijama Kuće znanja, Centra za kreativnu edukaciju (Krunska 40), deca će zajedno sa svojim ”letnjim” učiteljima moći zajedno da planiraju Dan u boravku.

Sve što budu videla, naučila, saznala…, deca će moći da prikažu na slici ili će upisati u svoj Dnevnik druženja sa Mudrim sovama.

Rezervišite mesto svome detetu za Letnji program, jer ćete detetu pružiti bajku, a Vi ćete biti zadovoljni vidljivom napretku svoga deteta u ponašanju, govoru i korišćenjem informacija.

Kuća znanja u svom radu sa decom ima za cilj praćenje deteta u njegovom kognitivnom razvoju, te dete koje se upiše u naš boravak, ima svoj Portfolio, u kojem zajedno sa dežurnim nastavnikom zapisuje svoje uspehe!

Izleti se organizuju svaki drugi dan, a podrazumeva posetu: muzeja, galerija, biblioteka, zoo-vrtu, Kalemegdana i vožnju vozićem… jahanje konja, puštanje zmaja…

Ovo je samo deo čarolije, koju će doživeti dete, koje se priključi Mudrim sovama.

Onim danima kada se ne ide na izlet, organizuju se kreativne radionice: izrada maski, pravljenje nakita, dekupaž, izrada kutijica, tašnica, crtanje mudre sove…

Sav materijal je obezbeđen.

Pored toga deca borave na sportskom terenu ili u parku, gde organizujemo sportske aktivnosti.

Ceo program traje od 9h do 16h, a pored aktivnosti podrazumeva i ručak.

Roditelj može upisati svoje dete za Letnji program na mesečnom nivou ili tokom celog leta.

Radujemo se druženju sa novim mudrim sovama!

 

Share Social

About the Author: kucaznanja